Co zůstalo

Co zůstalo

Anotace: rok stará povánoční...

Co zůstalo

dřevěné budky prodavačů jmelí
smrky s cáry barevných třásní (u bosých nohou popelnic)
třpytivá světýlka výloh (blyštivá prasátka „všemohoucích“)
rozšlapaný hnědosnížek
sůl silnic
bahno velkoměsta
vůně
sny
lampy přisypávající bílý sníh na stromy
brusle přes rameno
uklouzaný kopec za domem
havrani (se zobáky dokořán rozevřenými)
teplo za dveřmi (teplo)
miho-tání
rozsvěcení… zhasínání…otvírání… zavírání…vzpomínání
Autor Myška, 05.01.2007
Přečteno 470x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach... Kouzelné...

30.01.2007 17:42:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí