sopečná...

sopečná...

Anotace: novalis...

roztavené údy země
v jícnu skály
ohněm k sobě připoutaly
síly dlící
v doupatech starých draků
a vášně animy mundi
z rozevřených úst se valí

opuštěné štolní hlubiny
podobné útrobám
černé madony
tajemství léčivého fluida
míšení stezek noci
a cest dní

našel jsem tě Nefelinis
tam kde se drolí pískovce
vytékají lávové proudy
horké prameny vystupují k povrchu
a obalují těla sintrem

tam polaskám
sladká líčka veselé dámy
kdesi v prostoru
vyplněném horninami
a tvým smíchem
Autor enigman, 03.10.2013
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: Miriska, Aťan, Amonasr, střelkyně1, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky ti za ně za všechny,připoměla mi jednu písničku...

03.10.2013 18:25:20 | střelkyně1

Krásnej kus poezie...

03.10.2013 17:06:42 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí