=Podzimní

=Podzimní

Anotace: pár podzimních měsíců...

Sbírka: (°U°)Pro děti(°U°)

~Měsíc září,říjen a dál~
~~~~~~~~~~~
Co nám měsíc září
neuvaří
to měsíc říjen dopeče
ať chceme nebo nechceme
on i ten říjen uteče.
Brzy tu bude listopad
s ním i ten poslední lístek spad
stromy se zimou chvějí?
Nebo se jen směji?

Že jsou pak nahatý
jak v létě na nuda pláži
ale letní slunce
to už jim nezazáří.


Každou chvíli je déšť umyje
a studený vítr osuší,
tu nahotu bílý šat zakryje
a my vidíte,ono jim to bílé sluší.

Jak v nočních košilkách
stromy budou spát
hoďte si třeba jen korunou
o čem se jim bude zdát.


O čem?

Že si konečně oddychnou
jak budou v zimě pod duchnou
spát a spát a spát

/no jasně o jaru se jim bude zdát/

prý snad
~~~~~~~

jirka +

 

Autor Květka Š., 09.10.2014
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný...září,říjen až do vánoc..:-)

12.10.2014 14:41:03 | Linzerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí