Pohled do lesa

Pohled do lesa

Anotace: ... a ne zrovna nejhezčí...

*

Na houby až do lesa

na cestu zakázanou

(mám značku invalidní

ta hajného zklidní

- snad... )

 

Vracím se borůvčím v mechu

spokojeně - beze spěchu

díky lesu svítím málem

k autu...

            koukám...

                        marně ale

 

však kde nic, tu...

Marně svírám pěstě.

Na jiné je cestě...

 

No - zabloudil jsem

 

mezi kupami papírů,

flašek, obalů ze sýrů

pytlíků (od svačin třeba -

dokonce se zbytky chleba).

 

Jedna bota, nůž... a trus,

dále starých novin kus...

Vysypaných vajglů troška...

Ejhle!

            Vložka

                        mezinožka....

 

Kamna navlečená v rezu,

pomuchlaný hadr v dřezu,

krabice od psího žrádla,

vedle torzo umyvadla.

 

Ha-ram-pá-dí staré steré,

kde se to tu, sakra, bere?

 

Který vůl...          řvu

 

šelest jehličí kolem mne volá

skoro neslyšné, tušené zpola:

 

eýýý  ůůů

 

není divu: jak se do lesa volá...

 

Autor aravara, 05.08.2016
Přečteno 410x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Móny, Frr, bogen, Amonasr, Kett, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST...naštěstí jsem nedávno našel jen houby, ale znám to...a jak se říká mezi zvířátky "čím blíž jsi k civilizaci, tím přibývá odpadků..." ;-)

05.08.2016 17:18:21 | bogen

Jo, je to hrůza!:-(, tak alespoň o ní vtipně :-)

05.08.2016 15:05:18 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí