Západ slunce

Západ slunce

Anotace: Malá báseň inspirovaná pohledem na pšeničné pole k rudému večeru.

 

Hoří

Voda plane hrdou září

Plameny se spolu páří

Orgie

A anarchie

Jaký smysl tu panuje?

 

Pole mizí v jazycích rudých démonů

Opar strachu k večeru

Mění v uhel kmeny stromů

A ve svíce jejich koruny

Čas jít domů

Autor Semisek 48, 20.07.2018
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, AngelLia31, Amonasr, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí