Zimní Královna

Zimní Královna

Ve vlasech má hvězdy z krystalků, ledový třpyt, v různých barvách může zazářit.

 

Ústa, ledový mají dech, jenž jí kreslí barvou Arktidy krajku na šatech.

 

Lakomá není, bez řečí a bez prosení,
zasypává bílým zlatem celou Zemi.

 

Jen teď neumřít, vždyť přijde zas, vánoční čas.

Autor Isla, 16.10.2019
Přečteno 407x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, V.N.Losinský, Amonasr, Mianiola, enigman, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já otevřu dveře dokořán...

17.10.2019 16:04:29 | Isla

přijde...

17.10.2019 14:13:57 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí