Skála

Skála

Anotace: Bude tu až my nebudem

Sbírka: Pod širým nebem

 

Stála si tu před námi
A budeš tu až my nebudem
Stojíš tu věky
Protože nehraješ si s osudem

Stojíš pevně
Nezáleží co je kolem
Nenecháš se unášet
Štěstím ani bolem

Pokorným skýtáš přístřeší
A arogantním trest
Ať je vichr nebo bezvětří
Ty nenecháš nést

Jsi sama smrt
Jindy čirá krása
Jsi věčným strážcem
Jsi svobody spása

Šrámy v tobě vězí navždy
Přesto si impozantní, neochvějná
Zanechává je tam každý
Nezůstaneš nikdy stejná

Avšak sama sobě navždy věrná

Autor Klára Němcová, 29.03.2021
Přečteno 274x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, Amonasr, Marten, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ona tu věčně také nebude jen vnímá jinak čas...

06.04.2021 14:15:25 | enigman

..skála žije a hýbe se..ale tak pomalu, že my si ničeho nevšimnem...;-)

29.03.2021 15:01:26 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí