Jsem tím kdo se dívá

Jsem tím kdo se dívá

Štíhlé a nekonečně dlouhé nohy

tělo i psychiku ve vývinu

k čemu tak mají asi vlohy

kladu si rád nutkavou otázku

 

na dobrodružství - taky na lásku

 

Ach vy dívky

 

Však lidé z opačného spektra

už nesledují počiny hackera

jsou tělem - psychikou v úpadku

v života závěrečné fázi

 

sotva pomýšlí na extázi

Autor kudlankaW, 02.03.2022
Přečteno 268x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Amonasr, Friday, Vivien, Marten, šerý, Lexi, paradoxy, petrzal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mladýma očima, ať svět, na lásku ...

02.03.2022 15:09:55 | Vivien

Kam ten vývoj asi dojde . . .

02.03.2022 08:02:37 | petrzal

Jak v říši snů římské,
na chlup před pouhými 2000 léty.
ST

02.03.2022 07:14:15 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí