Už dávno nejde o směnárenský stoleček v ústraní

Už dávno nejde o směnárenský stoleček v ústraní

Anotace:

Hajzlové z finporu

(finančního poradenství)

derou se nahoru

Lezou po zádech jiných v oblecích

 

bez kravat

 

drápou se tak rychle

že jim nestačíte zamávat

 

s cílem 

i ty chudáky 

co obývají paneláky

ožebračit

 

rádcové

pro mnoho peněz 

mohou si dovolit mnohoženství

sex

drogy 

lovebrand 

drtí škváru

maj kroupy

roupy

 

Hošani jsou milí a zlatí

ale jen před podpisy smluv

 

co by neudělali 

pro své konto

u banku

co dávno není 

ve vyloučené italské lokalitě směnárnické za středověku

 

po staletí se domy lichvy

pyšní na nároží velkoměst

 

co by pěstěný free cool in

neudělal

pro klienta při námluvách

dokáže být vstřícný zlatý

 

jen když se suma na kontě

pěkně zakulatí

 

můj nynější svěřenec u Ukrajiny

nastražil uši

vypadal jakoby tušil

že podpisem

nebožák ďáblu zaprodá duši

 

a než tak učiní

rádoby dobrý rádce

jej doslova hladce

zcela světsky ožebračí

 

chlapec u UK se mě zeptal:

Děduška čto eto značit

čto takoe ožebračit?

 

To znamená přelstít

zahrát někomu na cit

 

V uších mi zaznělo jeho:

CHVATIT!

Autor kudlankaW, 15.06.2022
Přečteno 179x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Dominik Plesr, Vivien, šerý, Lighter, Psavec, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí