Tetovaný

Tetovaný

Anotace: ...

 

 

Být tu méně světla

tak mě nepřečetla...

 

tetovaní muži

mají čtivou kůži

 

skýtá mnohé taje

z kterých mnohá taje

obrazy a vzorce

 

tvůj zrak po historce

že jsem nebyl tady

nelíbal tvé vnady

 

hlavou kroutíš smutně

 

i kdybych byl v kutně

obalený v peří

nikdo neuvěří

jsem prý jako kniha

 

jako báseň v próze

dílek k dílku stříháš

pak odříkáš stroze:

 

"užil sis, tak co je?

chceš se plížit z boje?

na to je už pozdě

 

a to malé drozdě

potřebuje tátu

že to bylo v zkratu?!

 

to se vážně směju

prý král čarodějů

a on zatím blbec"

 

 

 

 

 

Autor vkl, 24.04.2013
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: danaska, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí