Noční motýl

Noční motýl

Někdy chtěl bych v noci sen
být místo můry motýlem
a kreslit lidem křídly smích
a létat světem letních dní

Někdy chtěl bych v noci sen
být místo temna měsícem
a nočním chodcům svítit bledě 
skrze mlhy, skrze šedě

 

Někdy chtěl bych v noci sen
být vánkem v stavu opitém
a s tvými vlasy hrát si vždy
než vrátím se zpět do pravdy

 

Někdy chtěl bych v noci sen
co nebyl by jen omylem
kdy líbal bych tě z tvojí vůle
sen beze lží a bez fabule

 

Někdy chtěl bych v noci sen
být všech barev odstínem
a vraždit všechno černobíle
a nastolovat kratochvíle

Někdy chtěl bych v noci sen
být opít namol vlastním snem
a utéct v říši všehomožna
a potopit se do rozkošna

 

Autor Muta cum liquida, 28.04.2013
Přečteno 677x
Tipy 13
Poslední tipující: Li_on, Sýkorka07, .K.r.i.s.t.y., Isquieasuus, Lioness, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Amonasr, Scarlet, Robin Marnolli, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"a kreslit lidem křídly smích" se mi moc líbí:-)

27.05.2013 11:13:36 | Mia

Mě se taky strašně líbí :)

04.05.2013 17:37:34 | ClaraBlack

STrašně se mi líbí 8)

29.04.2013 14:10:59 | Lioness

je to sice AABB, ale docela se mi to líbí.

28.04.2013 22:32:47 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí