Operace písečná bouře

Operace písečná bouře

Anotace: ..zakázané rande?

Můj vlastní klobouk

Ti sluší víc než mě

'Kdyby to bylo rande, líbám ho!'

šeptám tu tmě

 

Jsem vedle z toho

bytí ve Tvé blízkosti

líbí se mi veškeré

projevy Tvé lidskosti

 

Jsem mimo realitu

s každým pohledem do očí Tvých

tak proč sakra musí to

býti hřích..?!

Autor Lioness, 16.06.2013
Přečteno 760x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Jsem tady jen na návštěvě, Draconian, Petbab, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jdi, znám hříšnější praktiky.

07.10.2013 21:55:08 | Matty09

..to by bylo na delší vyprávění. Zakázané ovoce.. však to znáš ;)

12.10.2013 14:39:02 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí