Neprobudit se!

Neprobudit se!

Anotace: ..

Čas s Tebou se zdá

tak opravdový být

nevěřím však tomu

že to je skutečnost

to jistě musím snít!

 

Však tak reálný

se mi zdáš

když u mě jsi

když mě objímáš

(je to vážně bezvadný!)

 

Možná ten pocit znáš

jako když nevíš

jestli jsi vzhůru

nebo spíš

 

jako když po polibku

nechceš otevřít oči

ze strachu že se probudíš

Autor Lioness, 25.07.2013
Přečteno 631x
Tipy 8
Poslední tipující: Nespavec, Matty09, Akrij8, Jozef Bojanovský, Amonasr, Draconian, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí