Listopadovka

Listopadovka

Anotace: pojďme se o týdem vrátit...

*

dál z mobilů

mizí esemesky

bůhvíkam

a možná někde vedle

 

mejl za mejlem

na nose s hejlem

netem  pospíchá

 

listy cvičí lety a pády

a vítr v komínech

si dělá psinu -

napodobuje  meluzinu

 

zas je čas na bundy

a na čepice

a na Dušičky svíce

 

vzduch má šedý zákal

a semtam modré oko

se zlatavou slzou

 

a - to se musí nechat -

čas chvílemi

jako by přestal spěchat

 

čas - tak zvíci 

nicu mezi dvěma nicy

 

čas      potmě       snít si

 

Autor aravara, 06.12.2014
Přečteno 383x
Tipy 9
Poslední tipující: AndreaM, MishaX, jitka.svobodova, hanele m., Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí