Nejistota

Nejistota

Anotace: snad by lépe seděl název Schíza, ale to lidi odradilo od čtení (:-D

*

pravé nalevo,

levé naopak vzhůru

nakonec obdélník dveří
kde vyrýsovanější stín


a - přišel sám...

usedl nepřímo na zem
chladně tvrdou jak křeslo
u zubaře

vpravo nic zahalené
modrošedým závojem.
Vlevo šero...

 

Mlčí a sedí

hledí


před sebe do toho šera,
kterým se noc mění v den…
a očekává  i svůj příchod

Autor aravara, 08.02.2015
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Pamína, Luky-33, zdenka, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí