usnulá a krásná

usnulá a krásná

 
 
 
 
 
Paleta plná barviček 
a hnědé přání z pod víček 
mrknutí v davu 
nikdo neví 
a možná jednou osud sleví.. 
z pravidel svých..
 
Pak půjdem
stopy duhy v zádech 
pod tmavou hvězdnou oblohou 
nesměly dotek
mělký nádech 
tam 
kam ti cizí nemohou 
potichu vezmu 
tvou teplou dlaň 
na tvář jí pozvu to kdyby se chtěla 
přidat do tance co se hraje tenkrát 
Když svlečená jsou obě těla...
 
i když jen oči zavřené
a trocha představ kolem dění
nechám se unést
po vláknech
tam někam k tobě 
k rozednění 
 
poslední slovo na papír noci
jen co se přestaneš 
za víčky zdát 
první dvě nepočítej že 'mám tě'
to jedno důležité
"rád"
 
Autor zamotán v nedospělosti, 18.08.2015
Přečteno 659x
Tipy 12
Poslední tipující: Sarah, Amonasr, Nikita44, Jort, Kett, jitoush, AndreaM
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se chci nechat unaset... :-)

20.08.2015 08:23:00 | Sarah

......celá je polooděná....a ten závěr....krásně svlečený je donaha.....
....povedené Zamotánku.....Ji./úsměv/...

18.08.2015 22:31:10 | jitoush

Ta poslední je krásná...

18.08.2015 21:47:27 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí