Zahrává si

Zahrává si

Anotace: se mnou

Zahrává si se mnou
nevím, kdo je to
když jdu nocí temnou
nebe poseto

hvězdami to není
kdepak, kdo to ví
sílí podezření
že neodpoví

ani Luna svatá
v halu svatozář
má dnes tvář kulatá
kdo z nás dvou je lhář

neuhodne noční
můra šedivá
na mne Tvůj mžik oční
když se nedívá

zahráváš si se mnou
co to znamená?
s nocí bezejmennou
chudou na jména

v polibcích, úklonu
v duu porůzném
hvězdy v unisonu
mlčí robustném
Autor Petbab, 06.04.2016
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Móny, bogen, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí