U tří

U tří

Anotace: barů

Pohozenou zřel jsem v kráteru
měsíčním zde, něčí kytaru
kvůli ní jsem v pěkném maléru..
nej- z lunárních jmen - U tří barů

má tahle díra, to je snad sen
kam jsem se dostal, sám nevím jak
chvění strun nevydá ani sten
zvuk se tu nešíří jako pták

a když zvedl jsem ji z prachu - dík!
zaslechl jsem, nejspíš podiven
- somnambul byl se mnou okamžik
zahrál a nechal samotnou jen!

to se mi jenom zdá, hraju dál
neslyším nic, štípnu se, zda bdím
bolí to, proč bych sám sobě lhal
U tří barů, střízliv prozatím
Autor Petbab, 17.07.2016
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí