Představa

Představa

Andělským pohledem pohladila mou duši
slunce úsměvu hřálo i pálilo
rozevláté vlasy a bystré oči
nádherné stvoření o kterém se mi zdálo.

Nemohu slibovat své představivosti,
že ji víc nakrmím
symbol čistoty a ctnosti
mohu se dotknout, smím?

Než se mi rozplyneš v dějovém zvratu
než zmizí má mylná představa
sám sebe balamutím a matu
a to je smutná otrava.
Autor Ďábel sám, 30.12.2017
Přečteno 499x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach.....Fantazie.....rohy, kopyto a ocas......jj....docela dobrá představa..*ST*

30.12.2017 10:35:41 | Anděl

Krásné. ST* Ta naše představivost.

30.12.2017 09:55:16 | Šípková Růženka

:)

30.12.2017 10:49:50 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí