Když se láska svléká.

Když se láska svléká.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro příjemné naladění.

Když se láska svléká.
Oči září už z daleka.

Když se láska svléká.
Padají rýmy, šprýmy.

Když se láska svléká.
Srdce štěstím puká.

A ukáže na hodného kluka.
Štěstí míří do daleka.

To se vzdychá.
To se vzdychá.

Rytmus pracuje v úžasu.
A vnímá krásu.

A já mám báseň.
S ní se třesu.

V ní je vášeň.
Žádná povodeň.

Zpívejme o lásce,
i když je nepřízeň.

Ať lépe popereme se s osudem.
Láska pomůže. Je nadějí.
Kočičí psychologové doporučují.
Autor mkinka, 19.11.2020
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Tomcat, Jdarks, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, Dejvis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá :-)

19.11.2020 16:38:54 | Pittoresque

Děkuji.

19.11.2020 16:39:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí