Evo, Evo...

Evo, Evo...

Ty netušíš Evo, Evo
co děláš ze srdce jeho.
Jak bys mohla Evo, Evo
tvé srdce je pro jiného.

Jak se trápí Evo, Evo.
Jak se trýzní Evo, Evo.
Ani nevíš co pro něho
znamená jen malý úsměv tvůj.

Nemohu tě vinit Evo,
to vše tvé krásné tělo,
přátelská povaha a milost...
pro jiného však velká starost!
Autor Osamělý básník, 25.07.2021
Přečteno 173x
Tipy 3
Poslední tipující: J.P.Jacques, Pettie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska, krásné... :-)

28.07.2021 10:28:36 | J.P.Jacques

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí