Šíp do srdce

Šíp do srdce

Anotace: ,,až se to stane, nebudeme to chápat..." a vskutku, nechápeme...

Zapínám obranný systém,

abych nebyla znovu zasažena, 

přitom už dávno jsem,

šípem, do srdce... 

 

Štít ho neodrazil,

membrána propustila,

pronikl hluboko,

už není jak ho zastavit.

 

Před Sluncem je skrytý,

projevuje se pod rouškou noci,

za svitu hvězd a Měsíce,

nic mu nebrání.

 

Kódy vysílá do tepen,

svou řečí mluví k nervům,

probíhá celým tělem,

cítím to všude.

 

Ta síla kumuluje se,

kde začala její cesta,

zaplňuje celé srdce, 

zabydluje se tam.

 

Už je to dlouho,

co tam žije,

odmítá odejít,

něco jí stále živí...

Autor girasole, 03.04.2022
Přečteno 241x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, paradoxy, Sonador, Fil, Psavec, Roser, Básník Karel
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc hezké (=
Jen ať to je živeno dál. (:
Mnoho zdaru

03.04.2022 22:08:12 | Roser

děkuji

03.04.2022 22:09:16 | girasole

pěkná .)

03.04.2022 21:32:04 | Constantine

díky

03.04.2022 21:33:21 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí