Podzim

Podzim

Podzimní vítr, hraje si s listím,
déšť padá z nebe, snad duše čistí

Slzu co stéká, zachytils v dlani,
pro sebe šeptáš, zapomeň na ni

Myšlenka temná, v srdce se krade,
temná jak hrabě, hrabě de Sade

Podzimní vítr, pohladil tváře,
srdce se dotknul, odhalil lháře

Lháře co skrýval, před tebou sebe,
svou zimu v duši, své peklo, nebe...
Autor Noghthawk, 19.09.2022
Přečteno 213x
Tipy 14
Poslední tipující: NigarKalfa, DH22, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Nazarian, Stanislav32, Fialový metal, Frr, Marten, Marry31, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi moc, navíc mám ráda podzimní tématiku, ST ;-)

20.01.2023 01:00:51 | NigarKalfa

hezká

18.10.2022 20:04:15 | Aramgad

Ať se daří i v trní z červených šípků ...
Je konec léta.

19.09.2022 15:58:58 | Fialový metal

Díky, chvíli jsem měl pocit, že už je podzim...

19.09.2022 21:38:52 | Noghthawk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí