Stesk po dotycích

Stesk po dotycích

Anotace: nojono co na to rict, chybi mi nekdo, kdo by se mnou byl...

Zastesklo se mi po mužném těle,
co vzrušením svírá se a chvěje,
pi vlhkých ústech milence,
co zahřívaj mě v postýlce.

Po pohledu co sundavá mi šaty,
co říká chci ti to udělat teď a tady,
potvrdém jeho vybavení,
co klouže ve mě do svítání,
po hlase co ve chrapot se mění,
jak v extázi vzdychá a úpí!
Autor Angel111, 24.05.2008
Přečteno 1039x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí