Život a sex bez lásky 2 časť

Život a sex bez lásky 2 časť

Anotace: príbeh z metra

Do soupravy metra
vrr vrr vrr
vešla hezká Petra
vrr vrr vrr
Čas je vztekle vleklej
vrr vrr vrr
vibrátor je teplej
vrr vrr vrr
Petře je s ním hey
vrr vrr vrr
vibrátor je gay
vrr vrr vrr
Ukončete nástup dveře se zavírají!

Ach jo! Některí holky se mají

Říkam to bez nadsázky
Petra žije bez lásky

Něco se vám nezdá?

Petra je prý lesba
to je přece známa věc

I já jsem z toho pitomec!

Nemám nárok
Mám ho ako párok

Správa z Bratislavy:

Pravda a láska zvíťazí nad párkom a praženicou

Láska žije
a je všade vôkol
To len ja som
bez nej radšej zdochol
chrrr chrrr chrrr

***
***
***
***
***
Autor Luboško, 29.07.2008
Přečteno 481x
Tipy 12
Poslední tipující: Martyn, prostějanek, jita.1965, maliska, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Lota
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celá báseň mi přijde celkem veselá a vtipná, až na ten docela smutný konec...

02.08.2008 13:34:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí