smrt

smrt

Anotace: nemocniční

Smrt není s kosou silueta
co koncem léta zazvoní
u branky jako mormoni
smrt to je cimra ve třetim
s oknama s bílou vitráží
ve kterejch slunce odráží
střepy minulosti

Smrt to je vozejk s várnicí
a skřípot kabin výtahů
a anděl s bílou čepicí
kterej mi dává odvahu
smrt to je světlo zářivek
na chodbách s vůní lisolu
odlouplá šlupka s pomeranče
co v noci spadla ze stolu
smrt to je čirá kanila
a vlhký oči blízkých
vzpomínka jak chutná tequila
a neředěná whisky
smrt to je... pochopí
až bůh jak vzduch ho prostoupí...
Autor zenge, 07.08.2008
Přečteno 412x
Tipy 16
Poslední tipující: Zasr. romantik, BArBArKO, Špáďa, Zpátky, ziriant, Rolnička, raďo, Agniezka, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

koukám že brouzdáš historií:)
což mne těší...

21.03.2011 21:08:00 | zenge

A nebyla to nakonec ta kýla? Voni chlapi rádi přeháněj. :o)

21.03.2011 20:53:00 | Zasr. romantik

jojo...smrt...tolik obávaná a jistá jako nic jiného na světě...

27.01.2009 15:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí