Soused

Soused

Anotace: Absolutně smyšlený příběh:)

Počkal si v průjezdu, ulice setmělá,
věděl už od rána, že mi to udělá.
Bránit se, říkal, nemá prý cenu,
on ví jak obšťastnit každičkou ženu.
Sundal mi kalhotky, rozepnul blůzku,
teďka že vykoná podrobný průzkum.
Prsty mě moc nebavily, až když pěkně sál,
vzdychala jsem ostošest, a jemu hned stál.
Já jsem se mu kroutila, on si na mě leh‘,
jeho mocný náraz doprovázel vzdech.
Ale jen souložit, nemá vždy náladu,
než jsem se nadála, bylo to zezadu.
Přirážel, přirážel, zapomněl na nádech,
mám z toho spermie všude až na zádech.
Autor Acolire, 13.09.2008
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Mraveneček, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká , romantická , povedla se a ostatní jsou také moc pěkné. Budu se těšit na další.

19.12.2008 23:54:00 | BArBArKO

Zasněný divoch? "o)))

13.09.2008 15:11:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí