Prvotní hřích

Prvotní hřích

Anotace: když se vrací staré lásky

Své tělo zahalím do roucha noci
a nahá budu ležet na Vašem oltáři
za něž poslouží vaše lůžko
a hra na lásku bude rozehraná
..mezi námi ztracenými v čase v prostoru v mysli ..
Zas nám na ústa vrací dávné hříchy
a na prstech ulpívají staré zločiny z vášně
Již nevzýváme jediného Boha
naše víra se otočila
jsme jen já a Vy
a náš hřích, který hřeje.
Snad zítra se nebudeme nenávidět
a lhát si do očí , že tato noc
je pro Vás jiná .
Že neznamená nic ...
Zase jsme v sobě a každý jinde, zase se had ke kotníku vine...
A o tom zakázaném ovoci už něco víme
A stejně rveme jeho plody víc
A hrajeme si s ohněm
Vy to víte
Autor Cassandra, 15.09.2008
Přečteno 528x
Tipy 18
Poslední tipující: slečna.závist, Rolnička, BArBArKO, Bean, AndyKo, Lonely.girl, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Holis, Bíša, Jiparo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A o tom zakázaném ovoci už něco víme
A stejně rveme jeho plody víc
A hrajeme si s ohněm
Vy to víte****

st

17.12.2009 00:46:00 | rybí prdy

tisíckrát jsem u toho stromu klečel..
a chtěl trhat..
až bych brečel .o))

30.12.2008 16:09:00 | Bean

až jsem dočetl tak jsem si nahoře všiml zařazení ... sex
?? vážně? :)
ani mi to moc tak nepřišlo, no to neva :)

15.09.2008 05:30:00 | blue

hmmm.. líbí... hodně pocitová, pravdivá...

15.09.2008 01:29:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí