Pornopověst

Pornopověst

Anotace: ...

V malé vesničce Nadpíčí
kde nedávno řádil
vostrej hoch Žilet
pronajal jsem si
za hubičku pár políček
i začal je hned osévat

denně jsem obdělával
dřel jak hřebec
přesto nestál
o plod ze své práce

vychutnával průniky
do lůna přírodního úkazu
lanařil své údy na výpravy
po nabízejících se útvarech

z hrdla dělal věšák
drsných vzdechů
měnil výrazy
jako snaživý herec

utíral pot potem
nabíral dech
na každé nejbližší zastávce

a byl takovej ...

ušoustaně šťastnej ...
Autor smudlinek, 27.11.2008
Přečteno 498x
Tipy 14
Poslední tipující: BArBArKO, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, Triffid Kolbe, Marcella, Aťan, Lonely.girl, WhiteSkull, widder, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... tohle neznám ... chi

02.12.2008 13:41:00 | Marcella

Velmistr chůze po tenkém ledě... (nebyl jsem tu, nečetl jsem to)

28.11.2008 20:12:00 | Aťan

...Pain - Cynic Paradise :))) ...

28.11.2008 12:47:00 | WhiteSkull

Usmívám se, jak se dají věci krásně prožít :o)

27.11.2008 21:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí