Přežalostný valentýnský chór.

Přežalostný valentýnský chór.

Anotace: Když láska zvadne...

Už zase rozevíráš své nohy,
chceš po mě skutky nevšední,
marně prosím, vzývám bohy,
v slzách tone přání poslední.

Zkouším kličky, zkouším háčky,
marné jsou však mé vytáčky,
no tak přestaň, moje drahá,
nevidíš, že úd se zdráhá.

Sotva uzřím tvůj černý klín,
do očí mi padne hrůzy stín,
dnes se mi nechce souložit,
nechceš to raději odložit?

Marně se na zadní staví
ten můj chlapec rudohlavý,
tuším, že mě proklíná,
když ho sunu do klína.

Snad to oba přežijeme,
potom spolu popijeme,
s lahví lahodného vína
tak oslavíme Valentýna.
Autor petříček, 13.02.2009
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: CyaNide, Kapka, Zdenek, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se nechceš milovat, tedy asik už jen souložit, tož přecik nemusíš... jednoducho řeknu ne, zvednu se a odendu... někoho mi tak moc připomínáš... jj, když láska uvadne... navždy...

13.02.2009 22:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí