lázeňští šviháci

lázeňští šviháci

Anotace: ,,

Lázeňští šviháci
do města vyrazili
klobouky do čela
a kvádra bílý
doutníky z dovozu
prsteny zlatý
v podnicích po devátý
pijí jen drahý destiláty

Halenky,blůzky
sukně krátký
pod oči linku
a na rty úsměv sladký
vždyť jdeme jako do divadla
když ten můj neni na kultůru
pořád se motat kolem žrádla
vždyť už mám z toho noční můru
a trochu nočních dobrodružstvích
však nestane se nic
trofejí už jsou tam lesy
a on stejně nevšimne si
že o paroží má tam víc.
Autor zenge, 25.02.2009
Přečteno 493x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Maro Deives, Mario de Janiero, Kapka, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí