Oklamaná.

Oklamaná.

Anotace: Pozor na úchyláky!!!

Sbírka: Na křídlech andělské touhy.

Toužilas po lásce,
po něžném mazlení,
po malé procházce,
po duší souznění.

Slaďoučké řečičky,
ty dívku navnadí,
citlivé prstíčky
struny ti naladí.

Když se ti představil,
řek', že je houslista,
cos ti však zatajil,
deviant sadista.

Když sis s ním začala,
dala ses na scestí,
co sis to počala,
byt mu čpí neřestí.

Dřív než ses rozhlédla
po všech těch tmavých koutech,
nahá ses ocitla
na lůžku v pevných poutech.

Snad markýz je "DeSade",
či jiná to šlechta,
teď polibky ti krade
a peříčkem tě lechtá.
Autor ota.pé, 27.02.2009
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lucie Teru, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S miláčkem sado nemusíme, my spíš hravost, jemnou dravost :o))

01.03.2009 14:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí