Kapka deště

Kapka deště

Anotace: ...

Spadl jsem z oblohy
přímo do Tvých vlasů...

...a po Tvých vlasech,
po spánku,
kolem koutku oka,kde máš vrásky smíchu,
po tváři,poté vystavenou slunci
poblíž levého koutku tvých krásných rtů,
přes zaoblenou bradu,
po jemném krku,
přes klíční kost,která se podobá Amorovu luku,
úžlabím ňader - kde tušíš jejich plnost...
a tím jemným chmýřím,co se vzdouvá při nadechnutí,
po bříšku ,
směrem ke klínu,
přes malý pahorek Venuše,
mezi chloupky...

...tam zůstat a být...tou malou kapkou vody
a neptej se mě na důvody...

spadl jsem z oblohy -
spadl jsem z nebe...

a vybral jsem si Tebe...

...mno a teď tu cestu dešťové kapičky
zopakuji prsty...
Autor STIMPRE, 20.05.2009
Přečteno 704x
Tipy 20
Poslední tipující: Písklátko, CyaNide, Elza511, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, Bíša, Psavec, WAYWARD, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Povedená.

20.05.2009 22:57:00 | Psavec

...ta cesta je mi povědomá,snad jsem jednou po ní šel ST

20.05.2009 22:51:00 | WAYWARD

hezký :) St

20.05.2009 21:52:00 | Emira

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí