Mým nejbliším

Mým nejbliším

Anotace: ,,

Mým nejbliším...

Až se utiším
nebo ztichnu
dráp smutku zaryju
u srdce píchnu
jak bodlák na seně
do zadnic dam
bude to nechtěně
tímto se omlouvám
za citů absenci
a slova zlá
za stuhy na věnci
hudbu a blablabla...
za slzy slaný
zbytečnou pietu
za odkládaný plány
a jestli se nepletu
nechal sem tu i many
v hrníčku v kredenci
svou knížku z odvodu
sežranou mravenci
a sedm důchodů
já vandrák v červenci
a král všech marodů
na ten svůj funus mám....
Autor zenge, 15.09.2009
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: harmony, al-pacino, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí