SEŇOR

SEŇOR

Anotace: Never play games with devil, you might gable away your soul.

Mučit své okolí sliby
kterak sliby zůstávají
v činy málokdy promění
Alespoň pro mne - bolestivější
než-li ráno opaskem
které nás bolí, baví,
jež ve finále milujem

Oběti různé: oblečeny, svlečeny,
kolíčky, řetězy, jehly,
jistěže řádně vyholené
některé i v kůži oděné

Proč ?
Že by afrodisiakum moci !?

Netušíte, je vám jedno
že ženy dívky potřebují vlídné slovo pohlazení,
alespoň jedenkrát

Jaký je ten ranní pohled do zrcadla pane řediteli?
Jste na sebe náležitě pyšný?
Muy bien seňor ...,
JE MI Z VÁS NANIC!!!
Autor včela, 03.12.2009
Přečteno 323x
Tipy 11
Poslední tipující: Koza, Radek.oslov.Šafárik, jedam, BArBArKO, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To nejlepší ocenění na stupních vítězných ;)))

04.12.2009 17:17:00 | Lilien

ST znamena co presne?

03.12.2009 19:30:00 | včela

...obsahový ST

03.12.2009 19:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí