SUNNY DAYS - ALL INCLUSIVE

SUNNY DAYS - ALL INCLUSIVE

Anotace: Letíte s námi za mořem, sexem, vánkem a Sluníčkem?

Jó, na Jadranu bylo prima,
spousta slunce, mořské klima.
Na pláži jsem pořád ležel,
větřík po mně sem tam běžel,
vlnky pěnily se o palec,
a medúzy říkaly si o tanec.
Očky na mě mrkávaly,
krásný holky se tak smály,
a jak tak ležim ,
a do křížovky ještě jedno písmeno,
najednou jsem dostal bombu
míčem přímo na čelo.
No nevěděl jsem , kdo sem co sem,
jestli marťan nebo Žosé.
Hlava se furt točila,
jako by se opila.
Však od hezký holky, co má vdolky,
přijmeš přeci omluvu
a už vůbec nevadí ti, že máš hlavu
oteklou jak merunu.
A pak to bylo de la manča,
Slunce , móře a taky Anča,
ta, co se míčem trefila,
se i nejvíc tulila.
Jó, dovolená jako fík,
jó, na Jadranu tam máš být.
Autor BArBArKO, 01.02.2010
Přečteno 422x
Tipy 12
Poslední tipující: Kyška, Dota Slunská, WAYWARD, lucajda89, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že jsem ji již četla, ale teď do té zimy již s nádechem jara pod peřinou se skvěle hodí :-) díky

01.02.2010 08:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí