mráz

mráz

Anotace: tetě a Kateřině a otáčivýmu hledišti....

Mráz štípe do tváře
tak jako tetička
padají trakaře
a tají na víčkách
potom se ztrácí
jako lesk na broži
a kolem sněhuláci
rychle se prý množí

Tahleta zima
je strašně prima
říkala Kateřina
co si mne všímá
sníh z límců
a ze střech padá
...prý má mně ráda

Říkám ji Kačka
tam u tý točny
když u otáčka
na nebi nočním
zkouším ji z hvězdosloví
a kolem z větví čučí sovy....
Autor zenge, 04.02.2010
Přečteno 360x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, labuť, BArBArKO, Mario de Janiero, Bíša, Špáďa, Psavec, Zefi, majdik 2, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...trakaře na víčku
fór pro mou babičku...
ST!

05.02.2010 18:25:00 | Mario de Janiero

čučím jak sova na tvoje slova..ST!

04.02.2010 21:04:00 | hašlerka

Když máš tetu a Kateřinu a otáčivé hlediště,
nemusíš už nic mít víc, inu, proč ještě?

04.02.2010 18:15:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí