Je třeba zabít Sekala

Je třeba zabít Sekala

Anotace: zbabělcům a Českým Lvům...

Z louží
do nožů stéká
a ve střenkách
se třpytí
ta krev
loňského léta
i propiety z šití
z lásky
i ze vzteku
pro poklad Aztéků
jsem kdysi tasil
tam za vsí u polí
už ho to nebolí
sestoupil údolím
smrti a stínů
nedávej vinu bože
mne za ty nože
..nabroušené
nenávist v pýru žene
to kvůli ženám
a horkým klínům
dělává rudo před očima
nám zkurvysynům
co nedbaj desatera
a je to jako včera
oblohou co je párána
jsem zabil Juru Barana....
Autor zenge, 26.10.2010
Přečteno 423x
Tipy 38
Poslední tipující: BArBArKO, Myrja, ZILA78, CULIKATÁ, teď už nikdo, Zasr. romantik, Gabrielle, Psavec, la loba, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla...

27.10.2010 16:58:00 | la loba

a jsou to dávky akorát, pořád stejně přitažlivé, Špáďo.
A dobrej matroš. :-))

27.10.2010 06:37:00 | Marfuša

Na Tvé verš začínám pomalu chodit jak závislák k dealerovi...

27.10.2010 01:40:00 | Špáďa

jako vždy..ST!

26.10.2010 22:28:00 | hašlerka

Ty tvý pádivý verše mě děsně baví.

26.10.2010 22:09:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí