Nerušit, prosím

Nerušit, prosím

Anotace: ...

Klečím před tebou
s orální představou
cupitavě mi předložíš
ne až tak svatý grál

ruce použiješ
jako přitahovadla
obraz mého obličeje
vymaluješ svým mazem

stihnu jen vyfouknout
jedno malé uff

Zbláznila jsi mi
tepennou krev
která bez ohledu na značky
jede jako šílená
do mého citlivého středu

všímáš si a nasedáš

Nejdříve tomu pleskáme uctivě
což se postupně stupňuje
až mám pocit davového šílenství

ve dvou

se to lépe táhne
teď se ale musím zamknout sám
rozehrát představy
jak před tebou klečím ...
Autor smudlinek, 25.11.2010
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: G.P., Psavec, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadná.

25.11.2010 23:36:00 | Psavec

Bezva rozjezd, yeah!

25.11.2010 20:00:00 | NikitaNikaT.

júúú, šťastná to žena ;-)

25.11.2010 14:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí