Tulák po hvězdných momentech

Tulák po hvězdných momentech

Anotace: ...

Vezmi mě na cestu
kolem své osy
rozhodím se ti
do všech požadavků

vydýchám na tebe život

neboj se

zemřu a vrátím se

jako nový milenec
co zmate tvoje představy tím
že je uskuteční

Jsi inspirací pro mou
roztouženou šílenost
použij na mě
svěrací náruč

budu se třít
jako kapřík v sezóně
příroda má neměnná pravidla

ta lidská spolu porušíme

Tvé tělo je mapou do ráje
vyznám se v ní
až když si ji pořádně osahám

už jsem zkrátka takový

tulák po hvězdných momentech
Autor smudlinek, 17.03.2011
Přečteno 435x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, Koprtinka, Mango-Holka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Žqáry, hanele m., CULIKATÁ, Květka Š., Zubr, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásna...

01.04.2012 20:18:45 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí