Skalní romance

Skalní romance

Anotace: Když dojde k souznění těla i duše,pak se i nemožné stává reálným...

 

 

   Jak draví ptáci my stoupali jsme k výšinám,

 

    tam,blízko oblakům

    jsi mě jak zralé víno ochutnal....

 

 

 

    Ze džbánu mých úst jsi žíznivě polibky pil,

 

     jak potulný rytíř sklízel plody vášně,

    

     dobitým územím stal se Ti můj klín....

 

 

      Kamenná postel chladí touhou zborcená těla,

   

      tiché vzdechy nese vítr s ozvěnou dál a dál,

 

       do korun borovic šeptám své díky.

 

       Díky za tuhle chvíly,díky Ti za opojné milování  na úpatí bílých skal....

Autor Mates.21, 06.04.2014
Přečteno 657x
Tipy 5
Poslední tipující: SmallGeorge, Gabriela Green, Aiury, Amonasr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za něžný popis vašich vrcholných okamžiků věnuji tip.

Marty Kristián Kudlák

06.04.2014 14:58:44 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí