Něvěrná fantazie

Něvěrná fantazie

Anotace: Hmm...

Chtěl bych z tebe strhat oblečení,
všechny vrstvy,
něžně tě líbat, rozpálit tělo,
a začít to prsty.

Pak si tě převalím na břicho,
nasadím pouta,
začnu tě dráždit, nemáš šanci,
utéct mi z kouta.

Teď trochu zvolním,
budu tě kostkou ledu hladit,
laciný trik na rozkoš,
a taky cesta, jak zábran tě zbavit.

Zezadu, za vlásky, bez slitování,
vůbec nesnaž se kňourat,
máš to tak ráda, nebraň se,
vždyť tváříš se jak coura.

Jen chvilka stačí na to,
návaly vlhkých emocí,
jak krásně se vzpínáš,
to stojí za to, mít tě v moci.

Stejně by stačilo jen,
cítit tvůj pohled, dotyky, chvění,
chtěl bych tě u sebe, alespoň den,
ach Bože, je to jen snění.
Autor Prznitel, 11.02.2015
Přečteno 766x
Tipy 4
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Claires, Lioness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztoužená,pěkná.. Vítám Tě na Literu :)

11.02.2015 20:33:27 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí