Romantyk..

Romantyk..

Anotace: Není vhodné pro vegetariány a frutariány.

....

...

..

.

 

Občas si myslím, že jsem romantik

ale ne vždy se z housenky vyklube motýl
jsem naivní, když zavřu oči
jsem alkáč, co přepil sám
atlantik
Tak pojď ochutnat mou hruď
aj!
 
 
Čekám na další vlnu
retro bylo fajn, ale o účes mi nejde
Probouzíš se a já strnu
jsi moje, celá moje 
co z nas vzejde 
a kolikrát? 
staromodní obyčej
 
Housenka lehce mění styl
když se kousne
vyklube se z ní 
pan motýl
Na znak, na týl, na tvůj obličej
 
Tak počkej 
nebuď diktátor
tohle tempo života mi nesedí
ruce se mi pletou, prsty
Nastartuj můj motor pusou 
raděj
 
Já vím, komu by se chtělo, 
kucká
A to mě tvoje rty hladěj 
 
Nosil bych Ti kousky housky
a mrňousky 
hvězd, pěkně po kouskách
a snášel měsíce - plátky
zdobené v mléčném oparu
do Tvé náruče pohádky
ke tvým nadrům
 
Jsem Romantik
 
A co takhle banánek v čokoládě ? 
 
.
..
...
....
Autor Roger, 16.09.2015
Přečteno 821x
Tipy 6
Poslední tipující: lala, James Libustka, Aiury, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smekam klobouk, vyborne napsano

24.09.2015 10:15:39 | James Libustka

Výstižné to aj! :) krásně se mi to četlo :) A.

18.09.2015 02:40:23 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí