Stereo z lůžkovin

Stereo z lůžkovin

Anotace: ...

Z lůžkovin

 jsou slyšet cholerické melodie

a tělnatá kalamajka tančící  

sofistikovaně na polštářích

 

stereo rezonuje v obloucích žeber

řevem krále dočasných slepců

neb vášně se mu lepí na paty

tyranií

 rozšířený dech v náručí blaženosti

prožívá destrukci zakůženou

  v odšťavených tělech milenců

 

ona zlomená v pase

jeho hlasitým dotekem

Autor Marcella, 23.05.2018
Přečteno 481x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Aiury, Jort, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi si pustím do uší polštáře...

24.05.2018 11:55:20 | enigman

....i některá hýkání jsou přece také líbání***-) :-D ST*

23.05.2018 13:51:23 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí