Nedráždi

Nedráždi

Dráždíš mě, jak kobru bosou nohou
pohledy tvé jsou plné vášně
ještě nevíš co mé čáry zmohou
tak zatni zuby a vyceň rudé dásně.

Tohle jindy nezažiješ, tak se drž
teď poznáš co je milování
po vánku teď přijde smršť
ne, to není blafování.

Odhoď svůj stud jak Cyrano svůj širák
a košilku svlékni i s kalhotkami
vlétnu na tě jak naložený tirák
a ty rozletíš se s vlaštovkami.

 

 

 

Autor Ďábel sám, 04.06.2019
Přečteno 643x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, m.n. - čas od času, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;)

09.06.2019 05:38:28 | Ďábel sám

... zakřičela "pomoc mami!"
nezačínej s patnáctkami!!!

08.06.2019 20:06:03 | m.n. - čas od času

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí