KRÁMEČEK

KRÁMEČEK

Anotace: Budou Vám chutnat

Mám malý obchůdek
Je plný okurek
Na náměstí
Toť mé štěstí.
Z domácí farmy
Dobrosrdečné karmy
Přijďte k nám
Já lák vám dám
Ráda ochutnat
Má chuť jak pívo
Zasytí jak jídlo
Budete spokojení
Jak to pění
Budete brečet.
Toť můj recept.
Autor BArBArKO, 05.10.2022
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí