SLEZINA

SLEZINA

Anotace: Tak jsme se tu konečně sešli...

Tak jsme se tu sešli milí přátelé
Dnes je sobota a zítra neděle,
Budem řešit naše věci
To nejsou jenom pouhé keci
Třeba jaké bude počasí
To jako téma nestačí
Kolik má kdo dětiček
vypijem spousty skleniček
Kdo měl kolik manželek
Kdo je kolik při těle
Kdo postavil dům
Kdo je plný snů
Kdo zasadil strom
Kdo je v tom
A taky spousty jiných řečí
Dík že jste přišli moje děti.
Zvonkem zvoní kašpárek
Tak příště zase nazdárek .
Autor BArBArKO, 26.05.2023
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, kozorožka, Marťas9, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí