HOLKA JAKO MED

HOLKA JAKO MED

Anotace: Pro zahřátí do mrazivých dnů, jedna starší

Jó, na Jadranu bylo prima,
spousta slunce, mořské klima.
Na pláži jsem pořád ležel,
větřík po mně sem tam běžel,
vlnky pěnily se o palec,
a medúzy říkaly si o tanec.
Očky na mě mrkávaly,
krásný holky se tak smály,
a jak tak ležim ,
a do křížovky ještě jedno písmeno,
najednou jsem dostal bombu
míčem přímo na čelo.
No nevěděl jsem , kdo sem co sem,
jestli marťan nebo Žosé.
Hlava se furt točila,
jako by se opila.
Však od hezký holky, co má vdolky,
přijmeš přeci omluvu
a už vůbec nevadí ti, že máš hlavu
oteklou jak merunu.
A pak to bylo de la manča,
Slunce , móře a taky Anča,
ta, co se míčem trefila,
se i nejvíc tulila.
Jó, dovolená jako fík,
jó, na Jadranu tam máš být.
Autor BArBArKO, 07.01.2024
Přečteno 183x
Tipy 13
Poslední tipující: Dračí, jort1, Kan, Marťas9, IronDodo, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké...

07.01.2024 20:25:58 | Marťas9

Děkuji

07.01.2024 20:58:40 | BArBArKO

Dobrý.

07.01.2024 10:16:02 | mkinka

Děkuji

07.01.2024 11:00:29 | BArBArKO

Rádo se stalo.

07.01.2024 11:06:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí