Dážď

Dážď

Anotace: ...

Hladím von oknom,
pomedzi kvapky dažďa hľadám Tvoju tvár.
Nevidno ju voľným okom,
asi preto, že nie si tam.

Kvapky dažďa na okne hrajú pieseň smutnú.
vybúchavajú každý jeden tón.
Rada počúvam, keď tak buchnú,
zabúdam vtedy na veľký zhon.

Pri kvapkách v obloku najlepšie mi je,
tichučká hudba z rádia sa šíri,
rada ostávam sama v tme,
vtedy mi hlavou veľa vecí víri.

Rozmýšľam, či aj ty máš rád dážď,
či aj Ty sa cítiš tak sám.
Zle je, keď počúvame pochod dažďa zvlášť,
keď Ti nemôžem povedať, ako rada Ťa mám.
Autor maliska, 20.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Protos1182, Krahujec, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně upřímné touhy...

06.06.2021 02:35:04 | Protos1182

Bolest u srdce a osamocení.Touha být s milovaným a být naplněna...být prostě s ním.

07.11.2019 20:57:52 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí