Modlitba za děti...

Modlitba za děti...

Anotace: ...

Dějiny běží jak mračna zběsilá
prší z nich bolavé smrti rány

Denně zde něčí život doznívá
denně se otvírají šeolu brány

A děťáka zmírají bez soucitu
nikdo nechová jejich tělíčka

Já volám a řvu na vědomost světu
že jejich bolest nikdo nechýčká.

Pláči nad krutostí vrahů dějin
naříkám nad zhoubou nevinných

Bezradně nad prospastí smrti stojím
kdepak je radost a dětský smích?

Já Bože, Tě prosím už nečekej dál
splň svoje sliby jednou dané

Učiň už na zemi pro děti ráj
způsob ať Tvé slovo brzy se stane...
Autor Malé nic, 31.08.2007
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Cathy, Anejet
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

malé nic?!... minimálně malé něco... aspoň pdole této básně, líbí se mi...

19.09.2007 22:12:00 | Trdlo

Amen.

11.09.2007 11:55:00 | Memories

Nikdo není nevinný..

31.08.2007 16:32:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí